Blog


Cum să aduci culoare în garderoba copiilor
20 noiembrie 2013 (Gaseste inspiratie)
 
Fiindcă cresc foarte repede, iar hăinuțele pentru ei se demodează de la an la an, garderoba piticilor noștri are mereu nevoie de culoare, veselie și poveste.
Dacă atunci când sunt mici, ne este poate mai ușor să le alegem hăinuțele, deja când cresc, piticii vor să își aleagă singuri accesoriile și hăinuțele care se potrivesc cel mai bine stilului lor.
Cum să arăți fabulos indiferent de ocazie
8 noiembrie 2013 (Stilul tau)
 
În fiecare zi, dis-de-dimineață există o întrebare care nu ne dă pace “Oare astăzi cu ce o să mă îmbrac?”. Cu siguranță ți se întâmplă și ție, chiar și atunci când te pregătești să iesi la o plimbare în parc. Se pare că și astăzi, ca și în vremurile de demult, ne dorim să avem un accesoriu care să ne ajute să facem față fiecărei situații, dar să nu ne pierdem nici din feminitate. Iar pentru acest lucru, creatorii de modă au inventat un accesoriul perfect: leggings sau colanții.
Cum să fii <i>trendy</i> indiferent de anotimp
6 noiembrie 2013 (Gaseste inspiratie)
 
Mereu în tendințe, vestimentațiile în culori contrastante sunt cele care atrag imediat privirile celor din jur. Fie că alegi combinații de roșu cu albastru, maro cu verde sau galben cu mov, cu siguranță ținutele tale vor surprinde acel ceva, aparte, deosebit, ușor de remarcat de către ceilalți.
Cum să pregătești o seară de excepție în doi
1 noiembrie 2013 (Stilul tau)
 
Atunci când te gândești la o seară în doi, îți place să pregătești totul până la cel mai mic detaliu. Fie că mergi la un restaurant, un weekend la munte sau pur și simplu petreceți o seară împreună acasă, crearea atmosferei este unul dintre ingredientele principale ale unei seri de neuitat. Iar pentru ca totul să fie perfect, îndrăznește să porți o ținută senzuală, provocatoare, care cu siguranță va fura privirile partenerului tau.
Cum sa iti alegi ciorapii in functie de anotimp
30 octombrie 2013 (Gaseste inspiratie)
 
Fie ca alegem ținute lejere și fistichii pentru sezonul primăvară-vară, fie că ne înfofolim cât mai bine atunci când e frig afară, ciorapii sunt cei la care nu am vrea să renunțăm niciodată. Însă, odată cu instalarea toamnei, teama de vremea rece ne face să alegem o pereche de pantaloni mai călduroasă, renunțând astfel la ciorapi.
    

Abonare prin RSS

Categorii

Ultimele articole

Facebook